Overnatning og ferie

Bed & Breakfast

Sådan kan du overnatte og feriere hos ‘Postholderen’:

Værelserne til vores besøgende ligger på 1. sal med et ‘kig’ ned til terrassen, hvor f.eks. morgenmaden kan nydes, hvis vejret tillader det.

B&B-seng inkl. linned: DKK 250,- Morgenmad: DKK 60,-

Vi har to ferielejligheder til rådighed.
Ferielejlighed 6 personer: DKK 3500,- pr. uge.
Ring gerne ved spørgsmål. 

Ferielejligheden består af 2 særskilte soverum til 2 pers. i hver samt 2 overnattende i stuen. Derudover kan der redes op til yderligere personer. Lejlighederne er på ca. 90 m2. Lejlighederne er på første sal med altan og svalegang.
Ring gerne ved spørgsmål.

Opholdsstue

Til vores overnattede gæster har vi en opholdsstue til rådighed, som er et stort lokale med plads til samvær og hygge. 

Her er der bl.a. mulighed for at tage en kop kaffe, et glas vin eller en øl, og her er internetadgang og mulighed for at spille forskellige brætspil. Her er også mulighed for at lave en opredning, og i den ene ende er der et fuldudstyret køkken med alt, man skal bruge til at lave mad. Derudover er der udgang til altan og terrasse med udsigt til Kroskoven.

Aktivitetspladsen bag Købmandsgården eller shelter i Soesmarke

Hvis man ønsker at prøve kræfter med at overnatte i det fri, er der shelters til rådighed i nærheden af Postholderens Sted.

Ring gerne til Birte i forvejen, hvis I ønsker at overnatte i shelters. 

Transport af folk og bagage

Pilgrimsvandrere, som overnatter på Postholderens Sted, kan få hjælp til transport til og fra Postholderens Sted. Ring til Birte, som enten transporterer selv eller med hjælp fra Jan.

Såfremt cyklister har et problem i nærheden af Postholderens Sted, kan det også være, at vi kan være afhjælpende. Det er fortsat mobiltelefonen, som er en del af værktøjet til afhjælpning. Ring gerne til Birte for at høre mere.