Events og arrangementer

Events, særlige arrangementer, smagsoplevelser og meget andet

Postholderens Sted forsøger kontinuerligt at skabe muligheder for at få opfyldt forskellige ønsker, som vi nu som mennesker kan gå rundt og ønske.

Det kunne være at møde gamle bekendte/venner (GuldborgBørnSamling), at få nærmere kendskab til forskellige vine og spiritus (portvinsaften, whiskysmagning o.lign.), at få historisk indblik (historiske aftener), gå på skattejagt (geocaching), være kreativ (kortere kreative kurser) osv. osv. Kun fantasien begrænser!

Derfor kommer der gennem året forskellige tiltag, som annonceres dels via hjemmesiden, dels via KultuNaut, opslag og annoncering. Det er derfor en god idé jævnligt at kigge efter annoncering for Postholderens Sted.

Vi vil rigtig gerne prøve at finde frem til tilbud om arrangementer, som omverden vil deltage i. Derfor er gode idéer altid velkomne.

Grundlovsdag, lørdag 5. Juni kl. 13.00

Velkommen til “pil selv rejer” – alt hvad hjertet begærer med tilbehør – i gårdhaven eller indendørs, hvis vejret ikke arter sig. Danske sange og viser m/ nogle af musikvennerne vil hygge og mulighed for at nynne med.
Pris kr. 170.00 pr. Kuvert

Tilmelding forud via mobil: 23 20 83 06….hvis der i stedet ønskes Stjerneskud, så giv besked herom. Vel mødt til alle på en dejlig grundlovsdag….

Guldborgbørn, lørdag 27. November kl.15.00

Vi glæder os til at ses – så mange som muligt – lørdag, den 27. november  fra kl. 15.00.

Det er rigtig længe siden vi har været samlet….men nu tør vi godt igen. Husk at give Birte besked, såfremt du vil blive og spise.


Vel mødt.

 

Næste Musikalske legestue er 11. November 2021.

Dagens menu: kaetoffel/porresuppe
m/hjemmebagt flute – kr. 90,00.

Vel mødt