Postholderens køkken

Mad og råvarer

Har Du lyst at smage mad, som består af råvarer fra egnen omkring Guldborg, så er muligheden fra køkkenet på Postholderens Sted. Vi indkøber lokalt, laver alt mad fra grunden, bager rugbrød, laver leverposteg, sylter rødbeder, steger, bager og braser, laver pesto , forsøger at lave enkelt, skandinavisk/Nordisk og lollandsk køkken. Pesto tilberedning. Brændenælder, skvalderkål  og mælkebøtter er plukket på det økologiske jordstykke, hvor får og en tam høne lever i balance med naturen – i Soesmarke: WP_20160601_004 WP_20160601_005   vddffff Sæsonens råvarer forlover vi os med, og vi henter som tidligere nævnt en del fra de økologiske marker i nærmeste omegn (Soesmarke) – bl.a. pestoen hviler udelukkende på ingredienser fra planter, som gror under frugttræerne. Ligeledes består vores æblesaft af æblerne plukket i plantagen i Soesmarke. 2016 er året, hvor vi lægger os i selen for at indkøbe lokale friske fisk og tilbyde disse på menukortet. Spørg efter det, Du umiddelbart ikke ser. Fiskefade som forret (torskesalat, hvilling-terrine n/dildsauce, marinerede rejer) med ristet olivenbrød: WP_20160611_008 et udsnit af en lidt større brunch, hvori indgår fisk: WP_20160605_005 Fad med torskesalat anrettet på grøn og rød bund: WP_20160611_012 Oste-fade i tilknytning til brunch: rsz_wp_20160605_003