Spiseafdelingen

DSC_0007

Spiseafdelingen – i et romantisk miljø fra dengang, da …

Har Du lyst til at smage mad, som består af råvarer fra egnen omkring Guldborg, så er det bl.a. Postholderens sted, som sikrer denne mulighed. Vi laver alt maden fra grunden – bager rugbrød, laver leverpostej, sylter rødbeder, steger, bager og braser – forsøger at lave enkel mad, hvis der er noget, der hedder dette. Rabarber, jordbær, rejer, æbler, blommer, pærer er nogle af de råvarer, som køkkenet bruger sommeren igennem.

Eksempel på menukort

– kan ændres afhængig af råvarerne: Syltet laks i pandekager: kr. 50,- Frisk, stegt skrubbe m/nye kartofler og persillesauce: kr. 90,- Fyldt mørbrad m/grøn wokstegte ærter, spinat, bønner + flødekartofler: kr. 95,- Stegte ål m/stuvede kartofler + agurkesalat, citron (spis hvad du kan):  kr. 200,- Jordbærgrød m/fløde/mælk: kr. 50,- Chokoladeskål m/friske frugter og hjemmelavet is: kr. 45,- Spørg efter frokostretter Udgangspunktet er, at fisk er friskfanget, og at menukortet hviler på råvarer, som vi kan skaffe friske. Vi serverer tjekkisk øl i ½ l flasker: kr. 40,- Forskellige slags sodavand, frisklavet hyldeblomst, æblesaft (økologisk – egen avl), hvidvin og rødvin – se vores vinkort Kaffe og te med kage/lagkage: kr. 60,- Kaffe og te: kr. 20,-  

Obs!

Det er en god ide at bestille bord (mobil 23 20 83 06) – vi holder åbent, når der er bestillinger. Vi dækker bordene i forskellige farver, alt efter årstid og ønsker. Vi laver store og små kaffeborde, servering ved bordene eller buffet, alt efter gæsternes / selskabernes ønske. Vi forsøger at imødekomme de forskellige ønsker, der måtte være. F.eks. ingen faste retter på menukortet. Vores service er grundlagt på  at der skal være hyggeligt, være i orden, være lidt gammeldags og være til at betale. Vi har dankort-terminal. … når der er overnattende gæster i ferielejlighed serveres morgenmad… således kan der være dage med udvidet åbningstid Postholderens Sted er et familieforetagende – og derfor har vi også begrænset kapacitet, men du er altid velkommen til enten at kikke indenfor, se vores forretning, spille et slag petanque eller gøre et telefonisk opkald. … musik skal der til, og hvis værten er i spillehumør, kan det være, at der falder en enkelt melodi af ….